Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Альтернатива Пенсійному фонду



Багато сподівань покладати на пенсійну реформу українцям не доводиться. Наразі це проблема актуальна, як ніколи, адже пенсія нижче мінімального прожиткового мінімуму.

В Україні існують і приватні пенсійні фонди, в яких дехто вже десятки років вкладає заощадження. І хоча таких інвесторів сотні тисяч, особливо розраховувати на безбідну пенсію їм не вдасться, адже наразі фактично вони не збільшують свої внески, а в основному у майбутньому отримають на пенсії менше, ніж внесли власних коштів в приватний пенсійний фонд. Який вихід? Щоб мати гідну пенсію, за життя потрібно придбати нерухомість, а потім з мудрістю нею розпоряджатися на пенсії, уклавши, наприклад, договір довічного утримання з організацією, яка має багаторічний досвід опіки людей поважного віку.

Для порівняння – приватні пенсійні фонди анонсують разову виплату своїм майбутнім підопічним у розмірі близько 6 000 грн. А от Центр «Пенсіон» за договором довічного утримання сплачує разово до 200 000 грн, а потім ще довічно щомісячні виплати та оплачує комунальні платежі пенсіонера. Ось така суттєва різниця.

Тому тим, хто ще не на пенсії, потрібно завчасно подбати про себе, а от пенсіонерам, які не займались накопиченням коштів у приватному пенсійному фонді, гарною альтернативою є договір довічного утримання. Центр «Пенсіон» надає такі послуги з 2007 року. Ми єдині в Україні, хто стільки років професійно займається цією діяльністю. Маємо 1800 підопічних у 37 найбільших містах України. Виплатили за цей час понад 157 млн грн пенсіонерам за договорами довічного утримання


Версия для печати

Назад к списку