Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Чи можуть пенсіонери розраховувати на якісне лікування? Анонс

Анонс передачі від нашого Центру

 

 

 

І знову про здоров'я цього тижня будуть говорити у студії програми “Життя на пенсії з Центром ”ПЕНСІОН”. Останнім часом ця тема набуває усе більшої популярності у зв'язку з поточною реформою системи охорони здоров'я і занепадом існуючої системи.

 

В кулуарах Верховної ради постійно обговорюють, як повинні лікуватись громадяни, але від цих розмов нічого кардинально не змінюється, і все частіше нам доводиться розраховувати хіба що на власні сили.

 

Що вже казати про людей похилого віку, які і на стан здоров'я частіше скаржаться, і грошей на достойне лікування не мають. Особливо це відчувається у регіонах, адже великі міста ще якось намагаються тримати на нормальному рівні свої лікарні.

 

Через нехватку фінансів пенсіонери змушені або відмовляти собі у лікуванні взагалі, або шукати більш доступні методи. Тому й приходять до представників нетрадиційної медицини, або згадують народні методи. Чи варто говорити про ефективність такого лікування, особливо при тяжких захворюваннях?

 

А чи може пенсіонер звернутись до лікарні і отримати якісне лікування? Що для цього необхідно? Як відношення пацієнта похилого віку і лікаря регулюються законодавством? На всі ці питання спробує відповісти ведучий програми Життя на пенсії з Центром ПЕНСІОН Михайло Вулах та його гості. Дивіться черговий випуск щовівторка о 10:30 та щоп'ятниці о 14:30 на телеканалі 1 Діловий.

 


Версия для печати

Назад к списку