Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Де пенсіонеру взяти кошти на сплату боргів по комунальним послугам?

Анонс передачі від телеканалу «1 Діловий»

 

 

На жаль, сьогодні питання сплати за комунальні послуги стоїть дуже гостро. І тут ми не говоримо про вікову приналежність чи соціальний статус – нинішні тарифи змусять усі верстви населення «прикрутити газ». Уряд, піддаючись на обіцянки міжнародних валютних спільнот, поступово підвищує ціни на все, що стосується комуналки. Крім того, ніхто не відміняв причини особистого збагачення чиновників, і це не може радувати.

 

Що вже казати про пенсіонерів, які і за старими цінами не могли собі дозволити прийняти гарячу ванну. Тепер же вони і холодну воду заощаджують, адже її ціна зараз утричі вища за аналогічний показник гарячої води п’ять років тому!

 

Підвищення пенсії? Це смішно, адже той рівень підвищення не відповідає рівневі підвищення цін на усе навкруги. Але ж не може людина через дорожнечу почати менше грітися або менше споживати комунальних благ? Для людини є мінімальний поріг необхідностей, і вона його не може знизити, бо нижче – це вже загроза для життя. От і виходить, що з часом у пенсіонерів з’являються борги за комуналку, і погашати їх ніхто не збирається – немає чим!

 

Трішки легше пенсіонерам, які за своє життя зуміли побудувати міцну родину і на старості років мають поруч людей, які не лише келих води можуть подати, а й з комунальними платежами допомагати. Що ж робити самотнім, або тим, чиї рідні та близькі не мають фізичної можливості допомагати?

 

Вихід є – переконані у Центрі допомоги та соціального захисту пенсіонерів «ПЕНСІОН». Директор Центру, Михайло Вулах, у програмі «Соціальний статус» на телеканалі «Тоніс» розкаже про варіанти отримання грошей для погашення боргів за комунальні послуги. Дивіться програму «Соціальний статус» на телеканалі «1 Діловий» щовівторка о 10:30 та щоп’ятниці о 14:30.

 

Більше цікавих та корисних відео – на офіційному каналі Центру «ПЕНСІОН» в YouTube.


Версия для печати

Назад к списку