Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

«Доброго ранку, країно!». Черговий ранок з розмовами про актуальне

Михайло Вулах в гостях у UA:Перший

 

 

Ще одна п’ятниця – і знову директор Центру ПЕНСІОН Михайло Вулах завітає в гості до ранкового шоу «Доброго ранку, країно!», щоб ще раз розповісти про нагальну потребу змінювати життя українських пенсіонерів на краще.

 

 

Ні для кого не секрет, що стан соціальної підтримки людей похилого віку в Україні близький до задовільного. Тобто фактично соціальна підтримка існує, але її рівень залишився фактично на межі 90-х, під час повної розрухи та тотального зубожіння. Відповідно, і допомогу нашу пенсіонери отримують недостатню, а розмір пенсії навряд чи дозволяє щодня ходити по магазинам, не кажучи вже про подорожі, якими себе балують пенсіонери європейські.

 

 

І не треба думати, що зі зміною влади ситуація кардинально зміниться. Для того, щоб підвищити соціальне забезпечення, необхідно підвищити загальний рівень доходів країни. А для цього потрібен час, час на реформи і зміни.

 

 

А якщо грошей не вистачає вже зараз, і допомогти нікому? Де отримати таку бажану допомогу? Як жити краще без ризиків? На ці питання часто люди відповіді не знаходять.

 

 

Та є один варіант, про який вам розкажуть у студії ранкового шоу «Доброго ранку, країно!» у п’ятницю, о 9.00. Цікаво? Тоді вмикайте телевізор і готуйте свої запитання, під час прямого ефіру працюватиме гаряча лінія.


Версия для печати

Назад к списку