Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

«Доброго ранку, країно!». Гість у студії – Михайло Вулах

Анонс програми

 

 

Продовжується телевізійний марафон на телеканалі UA:Перший, який присвячений темі допомоги українським пенсіонерам. В рамках марафону щотижня в гості до ранкового шоу «Доброго ранку, країно!» запрошено директора Центру допомоги та соціального захисту пенсіонерів «ПЕНСІОН» Михайла Вулаха. Разом з ведучими у студії Михайло Миколайович розбирається у недоліках існуючої пенсійної системи, проводить аналіз стану соціального забезпечення пенсіонерів, а також шукає нові, цікаві та ефективні шляхи підвищення якості життя найбільш незахищеного прошарку населення України на даний момент.

 

Чергова п’ятниця, 1 лютого – і чергова цікава зустріч. О 9.00 у прямому ефірі UA:Перший знову буде дуже інформативно. Запрошуємо у вас приєднатися до цієї розмови, адже тема допомоги та підтримки пенсіонерів стосується кожного з нас. Також під час прямого ефіру працюватиме пряма лінія. Тому поставити питання Михайлові Вулаху Можна буде, не підіймаючись з дивану!

 

Ну а для тих, хто хоче подивитись минулі випуски програми «Доброго ранку, країно!», нагадуємо про наш офіційний канал в YouTube. Там на вас вже чекають свіженькі випуски шоу з актуальною інформацією, а також інші відео з насиченого життя Центру ПЕНСІОН.


Версия для печати

Назад к списку