Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

"Доброго ранку, країно!" на UA:Перший. Гість - Михайло Вулах

Анонс святкового випуску

 

 

Ми продовжуємо висвітлювати нашу роботу по допомозі пенсіонерам. Приємно, що ця тема нарешті почала цікавити суспільство, і на адресу Центру постійно надходять запрошення від представників різноманітних ЗМІ.

 

Тому вже завтра, 8 березня, у Міжнародний жіночий день, директор Центру ПЕНСІОН Михайло Вулах стане гостем телеканалу UA: Перший, де у прямому ефірі відбудеться діалог про допомогу пенсіонерам. У контексті майбутніх виборів ця тема стала ще більш актуальною, адже саме на соціальних гарантіях будує свою передвиборчу кампанію переважна більшість політиків.

 

Як пенсіонеру вижити в існуючих умовах? Як самотнім пенсіонерам покращити своє життя? Як вберегтися від шахраїв і отримати дійсно безпечну допомогу? Які юридичні тонкощі існують в допомозі за Договором довічного утримання та Спадковим договором? На всі ці питання отримаєте відповідь, якщо переглянете програму «Доброго ранку, країно» на каналі UA: Перший у п’ятницю, 8 березня о 9:05.

 

Також слідкуйте за випусками, які вже вийшли в ефір, за допомогою нашого офіційного сайту, сторінки у Facebook та каналу в YouTube.


Версия для печати

Назад к списку