Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

«Доброго ранку, країно!». Спеціальний гість – Михайло Вулах

Анонс першого весіннього випуску ранкового шоу

 

 

Телевізійний канал UA:Перший – один з не багатьох, якому не байдужа доля українських пенсіонерів. Вже давно в їх телепередачах обговорюються актуальні для суспільства теми, і ці обговорення грають важливу роль у вирішенні багатьох проблем. Завдяки розповсюдженню громадської думки у медіа просторі, проблема набуває масового характеру, і на її вирішення спрямовується більше зусиль.

 

Участь у ранковому шоу «Доброго ранку, країно!» директора Центру допомоги та соціального захисту пенсіонерів «ПЕНСІОН» Михайла Вулаха теж не проходить безслідно. Обговорення проблеми недостатнього забезпечення людей пенсійного віку, яке проходить щоп’ятниці саме під ранкове чаювання, вже викликало суспільний резонанс, хвиля дзвінків до Центру «ПЕНСІОН» з кожним випуском стає все більш схожою на славнозвісний «Дев’ятий вал».

 

 Тому ми вкотре закликаємо усіх вас приєднатися до обговорення і вирішення важливої проблеми. Нагадуємо, кожної п’ятниці о 9 ранку ведучий ранкового шоу «Доброго ранку, країно!» разом з Михайлом Вулахом діляться власними ідеями щодо підвищення якості життя українських пенсіонерів. А завдяки прямій телефонній лінії можна приєднатися до обговорення та поставити питання директору Центру «ПЕНСІОН» у прямому ефірі.


Версия для печати

Назад к списку