Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Допомога підопічному

В попередній новині ми розповіли Вам про підопічну Центру "Пенсіон", якій врятували життя. Паралельно із цим, свого щасливого фіналу добігла інша історія, також про нашого підопічного.
П'ятидесяти п'ятирічний мешканець Києва не виходить з дому за інвалідністю, яку має пожиттєво. Єдині гроші, які він отримує - виплати від Центру "Пенсіон" згідно договору. Для того, щоб отримувати пенсію по інвалідності, у нього повинно бути десять років стажу, яких він не має. Або він може отримувати соціальну допомогу від держави.
Співробітники Центру "Пенсіон" взяли на себе зобов'язання допомогти підопічному і зробити так, аби він отримував цю допомогу. Чоловік ніяк не зміг би проробити таку роботу один, оскільки він взагалі не виходить з дому, а треба було зібрати купу необхідних документів. На щастя, у підопічного була соціальна працівниця від Пенсіону, яка займалася оформленням всього необхідного, а також майстер - Володимир Анатолійович, що запропонував свою допомогу.
В решті решт, витративши багато сил і часу, співробітники Пенсіону досягли свого - підопічному виплатили вісім тисяч гривень допомоги, а також щомісяця платять до двох тисяч гривень допомоги. До того ж, йому надходять щомісячно виплати від нашого Центру. І цього б не сталося, якби ми не допомогли людині, якій більше немає до кого звернутися.
Тож якщо Вам особисто потрібна допомога або Ви знаєте когось, хто потребує турботи, телефонуйте до нашого Центру і Ви переконаєтеся, що тут кожного дня покращують якість життя пенсіонерів України.

 


Версия для печати

Назад к списку