Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Дружний колектив – запорука успішної роботи

Центр допомоги та соціального захисту пенсіонерів «Пенсіон» 12 січня 2018 року відсвяткував свій 10-річний ювілей. З цієї нагоди був організований святковий Клуб, на який завітало близько 100 підопічних і пенсіонерів. За 10 років свого існування Центр «Пенсіон» допоміг понад 1500 підопічним, і за цей час пенсіонерам було виплачено близько 142 000 000 гривень.

За вагомими результатами багаторічної діяльності Центру «Пенсіон» стоїть наполеглива та копітка праця колективу Центру. До його складу входять працівники адміністративного відділу, відділу зв’язків з громадськістю, відділу супроводу пенсіонерів, консультанти з юридичних та економічних питань, водії, кур’єри та ін. В центральному офісі компанії в Києві працюють близько 40 працівників.

Керівництво Центру «Пенсіон» і сам колектив пишаються тим, що за 10-річну історію існування в організації змогли допомогти багатьом пенсіонерам. В «Пенсіоні» переважна більшість працює по багато років, і навіть є «довгожителі», котрі разом із Центром «Пенсіон» з першого дня працюють вже 10 років.

Наразі колектив розширюється, «Пенсіон» відкриває двері новим працівникам, які дуже швидко стають «своїми». Аби дізнатися, що саме мотивує людей до самовідданої праці та в чому секрет згуртованості колективу, ми звернулися до самих працівників. Вони охоче погодилися відповісти на такі запитяння: чому Ви працюєте в Центрі «Пенсіон»; що саме Вам подобається у Вашій роботі та що Вас мотивує і надалі тут працювати?


Консультант Тетяна Шундрик працює в «Пенсіоні» вже 10 років. Ось як Тетяна відповіла на поставлені їй запитання про роботу в Центрі «Пенсіон»:



«Тут я працюю з багатьох причин. У першу чергу, тому що я маю змогу допомагати. Також у нас дружній колектив. Мені подобається те, чим я займаюсь. Завдяки мені люди, які потребують уваги та допомоги, можуть покращити своє життя. Мене мотивує достойна заробітна плата, а також вдячність клієнтів: мені дуже приємно чути слова подяки».


Про свою роботу в «Пенсіоні» також розповів працівник юридичного відділу Центру, юристконсульт Євген Кушнарьов:



«Я працюю в «Пенсіоні», оскільки в цій компанії можу розвиватися як юрист у різних напрямах. До того ж іде реальна допомога пенсіонерам, які її потребують. Приємно усвідомлювати, що моя робота допомагає людям, і вони за це вдячні. В роботі мені подобається безпосередньо сама робота – я люблю займатися юриспруденцією, укладати процесуальні документи, брати участь в судових засіданнях, вести перемови тощо. Я ціную свою роботу, бо у нас згуртований колектив, кожен із співробітників якого завжди готовий допомогти. Подобається керівництво, яке відкрите для нових ідей і сприяє їх реалізації, а також надає можливість розвиватися шляхом тренінгів, семінарів й навчання. Найбільше мене мотивує результат моєї роботи: позитивні рішення судів, а також заохочення з боку керівництва, енергія нашого колективу та вдячність підопічних».


Анастасія Лук’янчук, консультант Центру «Пенсіон», відповіла:



««Пенсіон» – це найкраща компанія з тих, де я працювала. У нас гарний колектив, тут я відчуваю свою значимість. Я – на своєму місці! Найбільше в роботі мені подобається чути слова вдячності від задоволених пенсіонерів, які уклали з нами договір довічного утримання та змогли завдяки нам вирішити свої фінансові проблеми. Велике значення для мене має те, що керівництво дає можливість самостійно приймати рішення: у мене є особиста відповідальність. Мотивують мене результати моєї роботи, а саме – задоволені клієнти, а також гідне матеріальне винагородження за мою працю».


Ось як розповів про свою співпрацю з компанією ще один співробітник Центру «Пенсіон» Андрій Ткаченко:



«Працюю в компанії один рік. Починав працювати в адміністративному відділі на посаді водія офісу, тепер працюю особистим водієм директора. В Центрі «Пенсіон» я тому, що мене цікавлять соціальна сфера, проблеми і потреби пенсіонерів. Важливими чинниками прийняття рішення про роботу в «Пенсіоні» стали згуртований колектив, спільна праця для досягнення єдиної мети, а також те, що організація розвивається, у неї є майбутнє. Саме тому і у мене є перспектива – тут я зможу сповна себе реалізувати. Мені подобається демократичність керівництва, його добре ставлення, згуртований колектив, місце розташування головного офісу, різноманітні й цікаві завдання. Найбільше мотивують мене щасливі очі пенсіонерів і доброзичливий колектив. Робота в «Пенсіоні» приносить задоволення, тут хочеться перебувати».

Відповіді співробітників Центру дають змогу зрозуміти, які люди працюють в «Пенсіоні», які особистісні якості та життєві орієнтири їх об’єднують. Тож хто він, працівник Центру «Пенсіон»?

Перш за все, це людина, орієнтована на допомогу іншим, яка вірить в те, що може зробити цей світ кращим. Він – перфекціоніст, бо орієнтований в роботі на найкращий результат, а також – командний гравець, оскільки знає, що результат залежить від кожного. Співробітник Центру «Пенсіон» стресостійкий і швидко приймає рішення в нестандартних ситуаціях. Він постійно розвивається, прагне більшого та просто обожнює вчитися.

Чому саме люди бажають працювати в Центрі «Пенсіон»?

По-перше, в «Пенсіоні» гідна оплата праці: працюючи тут, кожен розуміє, що зможе забезпечити собі життя на достойному рівні. По-друге, «Пенсіон» – це згуртований колектив однодумців, у якому панує атмосфера взаємної підтримки та дружби. По-третє, керівництво Центру цінує своїх підопічних та працівників, довіряє їм і завжди йде назустріч. По-четверте, «Пенсіон» – це організація, яка постійно розвивається і надає таку можливість своїм співробітникам.  

Найважливіше те, що Центр «Пенсіон» допомагає зробити життя українських пенсіонерів кращим, надаючи можливість своїм працівникам задовольняти внутрішню потребу в допомозі іншим.

Як бачимо, робота в Центрі «Пенсіон» задовольняє усі потреби: фізіологічні, в безпеці, соціальні, потребу в повазі та визнанні, у самовираженні та особистісному зростанні.
Ось такий він – рецепт успіху згуртованого колективу Центру «Пенсіон».
 

Автор: Оксана Іванова
 


Версия для печати

Назад к списку