Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Герої серед нас: як сьогодні працюють наші співробітники

Війна - це дуже страшно та боляче. Однак, саме вона показує справжнє обличчя кожної людини. В непростій ситуації ми маємо стояти пліч о пліч і допомагати тим, хто слабший за нас і тим, хто найбільше цього потребує.
На щастя, Центр "Пенсіон" сповнений людьми, що віддано допомагають своїм підопічним. Співробітники Центру ставляться до них, як до своїх рідних і не лишають у найважчий час. В першу чергу мова йде про соціальних працівників. Це важка та дуже відповідальна робота, від якої часто залежить життя підопічного.
У цей непростий час ми хотіли б сказати щире дякую всім соціальним працівникам Центру "Пенсіон", що залишаються разом із нами і ризикують життям задля наших підопічних. Під обстрілами і вибухами, посеред страху та жаху, наші доглядальниці не лише виконують свою роботу відповідно до договору, але також і виходять за межі своїх обов'язків. Бо для багатьох з них це не просто робота. Це любов та відданість. Це стан душі. Це, можливо, сенс життя.
Ми вдячні їм також і за те, що чуємо від підопічних щирі слова подяки. Завдяки таким моментам віра в людей не згасає. Не згасає і віра в нашу перемогу.
Разом - ми непереможні! Слава Україні!

                                                                                              
                                                                                                                   
                                                                                                                   


Версия для печати

Назад к списку