Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Хочете стати активістом? Підключайтесь до нас!

Центр "Пенсіон" працює по Україні вже 16 років. За цей час ми виплатили 2 280 підопічним 324 млн. грн. допомоги, згідно до умов договору. Не дивлячись на пандемію та війну, наша робота не припинялася ні на день і ми робимо все можливо, щоб покращувати якість життя людей поважного віку.
Якщо Ви вже є підопічним "Пенсіону" і відчуваєте на собі нашу допомогу, тоді у Вас є змога допомогти іншим пенсіонерам, порекомендувавши їм нас. Ви зробите гарну справу і від Вас це не вимагатиме зусиль. Для цього ми розробили спеціальні значки, що їх може носити кожний охочий. Ми Вам дамо значок, на якому написано: «дізнайтеся як отримувати другу пенсію» та візитні картки. Ви будете носити значок на одязі – коли ходите до магазину, аптеки, на пошту, і коли Вас будуть запитувати – Ви просто дасте візитну картку з інформацією.
Такі значки вже носять найактивніші наші підопічні, активісти, а також представники громадських організацій, що залюбки розповідають іншим про нашу допомогу та роботу. Навіть якщо Ви не підопічний, але теж хочете залучитися - звертайтеся до нас і ми Вам теж дамо значок.
Якщо пенсіонер, що зацікавився, самотній, потребує допомоги й буде розглядати підписання договору з Пенсіоном – Ви отримаєте бонус за контакт. Тож співпрацюйте з нашим Центром і ми будемо разом покращувати якість життя пенсіонерів України!
Віримо в перемогу!


Версия для печати

Назад к списку