Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Кнопка S.O.S. від ПЕНСІОНУ – ваша особиста безпека!

Піклування про здоров’я та безпеку своїх підопічних для центру ПЕНСІОН – одне з основних завдань. Особливо це стосується випадків, коли пенсіонер не може самостійно пересуватись, має фізичні вади, поганий стан здоров’я, і в будь-яку хвилину йому потрібна буде допомога.

 

Майже щодня до нас звертаються люди похилого віку зі своїми проблемами, і деякі з них можна вирішити за допомогою спеціальної «Кнопки S.O.S.», якою забезпечує своїх підопічних наш центр. Принцип роботи такої кнопки дуже простий. Вона монтується на невеличкий браслет, який зручно носити на руці. За першої необхідності пенсіонеру достатньо натиснути кнопку, і у ПЕНСІОНІ вже будуть знати, що його підопічному потрібна допомога. Одразу ж на місце, де була натиснута кнопка, вирушать представники центру, які зможуть надати першу допомогу і прослідкувати, щоб життю і здоров’ю пенсіонера нічого не загрожувало у майбутньому.

 

 

Нажаль, не всі наші підопічні розуміють принцип роботи цього пристрою, а головне – його життєву необхідність. Тому ми спробуємо відповісти на найбільш розповсюджені запитання від наших підопічних, щоб побороти страх перед чимось новим:

  1. «Навіщо мені кнопка? Я в будь-який момент можу скористатись мобільним телефоном…» - для того, щоб скористатись мобільним телефоном, необхідно як мінімум набрати потрібний номер і повідомити про те, що сталося. Але бувають ситуації, коли сил не вистачає навіть на це, особливо враховуючи «талант» людей похилого віку користуватись сучасними гаджетами. Кнопка ж працює за принципом «натиснув – отримав», співробітники центру не будуть розпитувати про причини натиснення, а одразу ж самі спробують з вами зв’язатись та прибути на допомогу. У нас бували випадки, коли пенсіонеру доводилось гримати по батареям кілька днів, поки на цей шум сусіди не викликали поліцію. А наскільки простіше було б просто натиснути кнопку і отримати допомогу від центру ПЕНСІОН!
  2. «Радіоприймач у кнопці негативно впливає на здоров’я» - хибне твердження, адже ніякої шкоди електроніка кнопки не здатна заподіяти. Кнопка живиться від звичайної батарейки, тому її дію можна порівняти з дією наручного годинника.
  3. «Кнопка не зручна для повсякденного користування» - фактично, це той самий наручний годинник, до якого просто треба звикнути. А коли доведеться нею скористатись, ви одразу ж забудете про усі незручності, адже допомога надійде миттєво!
  4. «У мене міцне здоров’я і кнопка мені не потрібна!» - кажемо ми сьогодні, взагалі не думаючи про те, що з нами буде завтра. Це життя, і екати від свого організму сюрпризів необхідно постійно, особливо у похилому віці…
  5. «За кнопку доведеться платити гроші» - програма допомоги «Кнопка S.O.S.» для підопічних ПЕНСІОНУ абсолютно безкоштовна!
  6. «Кнопка допомагає лише при поганому самопочутті» - моделюємо ситуацію: до вас у квартиру вриваються грабіжники! В такому випадку теж можна сміливо скористатись кнопкою S.O.S.Так само, як і в інших випадках, коли необхідна термінова допомога…

 

Сподіваємось, ми змогли розвіяти деякі міфи і переконати вас, що мати при собі такий пристрій вкрай необхідно. Звертайтесь до нашого центру, отримуйте кнопку термінової допомоги і залиште піклування про власну безпеку центру ПЕНСІОН.

 


Версия для печати

Назад к списку