Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Лист-подяка від підопічної Центру

Центр "Пенсіон" вже 16 років покращує якість життя пенсіонерів України, вкладаючи в свою роботу душу та сили. Нашу діяльність не змогла зупинити пандемія та не може війна. Тож дуже приємно, коли у відповідь підопічні висловлюють слова подяки.
Лідія Євгеніївна Янчукова - наша підопічна вже п'ять років. До Нового року пенсіонерка надіслала директору "Пенсіону" та співробітникам свої вітання: теплий та щирий, красиво розмальований лист.
Лідія Євгеніївна пише: "Прийміть від мене сповнені подякою слова. Пройшло 5 років як я з Вами і я ніколи про це не шкодувала. Я кажу Вам дякую, що такі терплячі, що любите нас! Дякую за допомогу, підтримку, турботу та увагу до нас."
Підопічна особливо дякує серцю Центру "Пенсіон" - відділу турботи, а також своєму соціальному працівнику, що сумлінно допомагає їй по дому.
Ми щиро раді, що нашу роботу бачать та цінують, адже саме це штовхає ставати кращими, розвиватися та допомагати більшій кількості людей. Якщо Вам або Вашим знайомим потрібна допомога, звертайтеся до Центру "Пенсіон" і ми залюбки допоможемо Вам!
Слава Україні!


                                                                                           
                                                                   
                                                                 


Версия для печати

Назад к списку