Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Михайло Вулах став гостем програми Головна тема

Директор Центру «ПЕНСІОН» виступить експертом з питань ДДУ

 

 

Головна тема – новий суспільний проект на каналі «Україна». Ведуча Олена Кот обирає для недільного вечора найважливішу тему тижня або проблему, яка мала резонанс по всій країні і торкнулася практично всіх громадян. Щоб максимально точно і повно проаналізувати ситуацію, Олена Кот запрошує в студію провідних журналістів, громадських діячів, політиків, активістів та навіть популярних блогерів. Програма «Головна тема» висвітить події та спробує розібратися у  ситуації, що склалася. Крім цього, глядачі матимуть змогу побачити та проаналізувати журналістські розслідування. Ведуча вимагає від кожного гостя в студії чесних відповідей, щоб з'ясувати істину.


Розмови про Договір довічного утримання продовжують цікавити суспільство, адже допомога пенсіонерам за цим договором ще не усіма сприймається як, власне, допомога. Суспільство досі переконане, що підписання договору має багато підводних каменів. Саме тому Центр «Пенсіон» видав книгу, в якій детально розкриваються всі питання, пов’язані з договором довічного утримання.  


Договір довічного утримання  –  ця  тема стане об’єктом обговорення у черговому випуску програми «Головна тема» на ТРК «Україна». В якості експерта з питань договору довічного утримання до студії програми завітає директор Центру «ПЕНСІОН» Михайло Вулах. Ще одним з гостей стане заступник міністра юстиції Олена Сукманова.

 


Версия для печати

Назад к списку