Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Михайло Вулах став гостем програми "Світло" на UA:Перший

Сюжет програми «Світло» на телеканалі UA:Перший – про проблеми літніх людей

 

 

Пропонуємо переглянути сюжет програми «Світло» на телеканалі UA:Перший – про проблеми літніх людей та шляхи вирішення цих проблем. В гостях в студії – Михайло Вулах, директор Центру «Пенсіон», а також представники державних установ та лідери релігійних громад.



Проблеми літніх самотніх людей безумовно потребують уваги з боку держави, громадських та релігійних організацій та певною мірою від кожного з нас. Добре, що засоби масової інформації піднімають теми соціального захисту людей поважного віку, але які реальні дії ми можемо побачити? Хто пропонує працюючі механізми вирішення проблем?

 


Пропонуємо Вам ознайомитись з фрагментом програми «Світло. Будинок престарілих». В гостях програми «Світло» серед запрошених громадських діячів – Михайло Вулах, директор Центру допомоги та соціального захисту пенсіонерів «ПЕНСІОН».

 


В програмі Ви побачите два сюжети – про життя пенсіонерів в геріатричному закладі (найбільшому в Україні) та про позитивний досвід вирішенні проблем людей поважного віку через дієвий механізм – договір довічного утримання. Підопічна Центру «ПЕНСІОН» – Жанна Ігнатович, ветеран праці, залишилась одна, і тепер завдяки «Пенсіону» має гідне життя. В програмі ви також почуєте думки лідерів релігійних громад про актуальність вирішення не тільки фінансових проблем людей поважного віку, але й про необхідність людського спілкування та опіки.  

 


Дивіться програму «Світло» і не забувайте, що на нашому каналі youtube Ви знайдете ще багато відео про ефективну діяльність Центру «ПЕНСІОН».

 

 


Версия для печати

Назад к списку