Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Микола Хомко: «Помічниця полегшує наше життя»

Відгук нашого підопічного про роботу помічниці

 

 

Шановні друзі! До нашого Центру майже щодня надходять подяки від підопічних за догляд та турботу. Також ми завжди раді, коли підопічні самі навідуються до нашого офісу з будь-яких питань.

 

 

Під час одного з візитів ми попросили нашого підопічного, Миколу Андрійовича Хомко, сказати кілька слів про помічницю, яка приходить до нього додому та допомагає у домашніх справах. Ось що він розповів:

 

 

  • Ми з дружиною дуже задоволені, що маємо помічницю від ПЕНСІОНу. Вона приходить, допомагає у домашніх справах. Особливо слушною є допомога в закупівлях, адже моя дружина майже не виходить з дому, та й мені не завжди зручно йти до магазину. Також вона допомагає у щоденних потребах, таких як прибирання, мийка посуду, прання. Так як ми люди похилого віку, то іноді просимо у неї проконсультувати з якихось не зрозумілих нам запитань. Прийняли новий закон, щось з мобільним телефоном не так – усе до неї, вона ніколи не відмовляє, навіть коли її немає. Тоді телефонуємо.
  • Чи є якісь зауваження до роботи помічниці?
  • Ніяких зауважень немає. Хоча, одне є – нехай частіше приходить, навіть просто в гості! Помічниця дійсно полегшує наше життя

 

Також багато подяк надходить від підопічних нашим водіям, які щодня забезпечують їх транспортною підтримкою. Ось деякі з них:

 

 

11.06.2018 р. Людмила К. «Дякую за допомогу. Водій Дмитро допоміг мені з пакунками, допоміг у виборі полиці у кімнату. Дуже неочікуваним було те, що по приїзді додому Дмитро сам запропонував встановити поличку і зробив це дуже професійно. Дякую ПЕНСІОНу за такого співробітника!»

 

 

19.06.2018 р. Євгеній Х. «Хочу виразити подяку вашому водієві, який допоміг мені придбати усе для ремонту у ванній кімнаті, допоміг це все перенести до квартири, а також пішов до магазину за продуктами, адже мені було зле на той час. Добре що такі співробітники у вас є».

 

 

09.07.2018 р. Наталія О. «Оцінка вашому водієві В’ячеславу – відмінно! Уважний, ввічливий, старанний, скромний, пунктуальний, відповідальний. Обережний водій. Забрав мене з лікарні, допоміг знайти виписку яку загубили лікарі, допоміг з речами».

 


Версия для печати

Назад к списку