Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

П’ятничний ранок з Михайлом Вулахом

Анонс ранкового шоу

 

 

Як часто ви задавали собі запитання: а що ви зробили для комфортного і безбідного життя власних родичів похилого віку? Як часто ви провідуєте їх? Чи допомагаєте фінансово? І чи потрібна їм взагалі підтримка?

 

Кожен, хто має таких родичів, рано чи пізно зіштовхується з необхідністю їм допомагати. Адже час йде, і якщо людина сьогодні прекрасно себе почуває і може сама за собою наглядати, то це не означає, що завтра вона не зможе елементарно сходити в туалет. Людський організм може бути непередбачуваним, а проблеми зі здоров’ям підстерігають на кожному шляху. Тим більше, у наш час складної екологічної ситуації.

 

Але існує когорта людей, яким навіть елементарної уваги чекати немає від кого. Це самотні пенсіонери, про яких навіть держава не завжди згадує. І для таких людей існує спосіб забезпечити старість – зважитися на допомогу по Договору довічного утримання.

 

І хоча підписання договору – це складний і кропіткий процес, воно того варте. А для тих, хто хоче розібратися у ситуації, директор Центру ПЕНСІОН Михайло Вулах в ефірі ранкового шоу «Доброго ранку, країно!» на каналі UA:Перший розкаже про усі нюанси такої допомоги. Дивіться прямий ефір програми 17 травня о 9.00, готуйте свої запитання Михайлові Вулаху та дзвоніть на гарячу лінію.

 

Також дивіться минулі випуски програми на нашому офіційному каналі в YouTube.


Версия для печати

Назад к списку