Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

ПЕНСІОН-онлайн. Перші успіхи нової програми допомоги

Центр "ПЕНСІОН" продовжує допомагати підопічним користуватися онлайн-простором

 



Метою запровадження програми допомоги пенсіонерам «ПЕНСІОН-онлайн» є організація дозвілля наших підопічних, пошук ними нових знайомств та розповсюдження правдивої інформації про допомогу від Центру. Також ми прагнемо максимально ознайомити наших підопічних з новими можливостями, які надає Інтернет. Крім безпосередньо консультацій стосовно користування соціальними мережами та програмами, ми надаємо нашим підопічним планшети на тимчасове користування.



Програма допомоги пенсіонерам «ПЕНСІОН-онлайн» працює вже понад місяць. За цей період десять наших підопічних виявили бажання зареєструватись в Фейсбуці. Їм була надана консультація та підтримка, декільком підопічним були придбані комп’ютери. Але декому цього виявилось замало. Наприклад, наш підопічний Петро Соловйов вирішив піти далі і створив свій власний блог на сайті korrespondent.net, де буде публікувати враження про своє власне життя з Центром «ПЕНСІОН».

 



Ось що говорить про цей вчинок сам підопічний:



«Коли я вперше почув про програму, не думав ні секунди, одразу зателефонував до Центру і отримав усю необхідну інформацію. У мене вже був комп’ютер, але я не знав, як ним користуватись, він стояв у мене, як меблі у кутку. Вже через тиждень занять я знав, як його увімкнути і як з ним працювати. Ще через тиждень мені створили сторінку у Фейсбуці, де тепер я знайомлюсь з новими людьми і можу ділитися своїми думками та враженнями. Запитав у співробітників Центру, де ще можна публікуватись, адже це мені сподобалось, я відчув себе автором. Виявилося, що можна створити блог, хоча я і досі не знаю, що це за слово (сміється – прим. Ред.). Тепер я хочу ділитись з усіма своїм життям після підписання договору з ПЕНСІОНОМ, адже дуже багато негативу у суспільстві, і я хочу зробити хоч щось, щоб цей негатив прибрати».



Знайти наших підопічний у Фейсбуці можна, зайшовши на офіційну сторінку Центру. Блог Петра Соловйова читайте на сайті korrespondent.net. Ну а ми продовжуємо допомагати нашим підопічним розвиватись та навчатись чомусь новому!


Версия для печати

Назад к списку