Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Продовжуємо догляд за підопічними на деокупованих територіях! Херсон - це Україна!

Після звільнення Херсону, співробітникам Центру "Пенсіон" вдалося відшукати підопічних, що знаходилися там, і вийти з ними на зв'язок, щоб продовжити їм допомагати згідно укладеного договору. В це було вкладено багато сил та наполегливості, але для нас немає нічого неможливого, коли мова йде про підопічних Центру.
Хоча енергопостачання та роботу об'єктів критичної інфраструктури в місті ще тільки відновлюють, свої щомісячні виплати наші підопічні вже отримали згідно умов договору.
Це означає, що війна не може зупинити нашу роботу та допомогу пенсіонерам України і, що б не відбувалося, ми будемо працювати заради Вас. Центр "Пенсіон" продовжує свою роботу, продовжує надавати допомогу пенсіонерам по всій Україні, продовжує покращувати якість Вашого життя, не дивлячись ні на що. Тож якщо Ви залишилися самі в такий важкий час, якщо ніхто не допомагає Вам, звертайтеся в наш Центр та отримайте щомісячну другу пенсію і допомогу по дому. "Пенсіон" - це наразі найбільша організація в Україні, яка допомагає пенсіонерам сумлінно та доброчесно в обмін за успадкування нерухомості в майбутньому. Ми працюємо, ми допомагаємо, ми не здаємося!
Ми переможемо! Слава Україні!


Версия для печати

Назад к списку