Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Ранкове шоу «Доброго ранку, країно!» з Михайлом Вулахом

Анонс чергового випуску ранкового шоу

 

 

Розмови про покращення життя українських пенсіонерів стають дедалі гарячішими. Щоразу з екранів телевізора ми чуємо, як же заживемо усі скоро чудово, а пенсіонери так взагалі стануть чи не найбільш заможним прошарком населення. От тільки розмови розмовами, а реального плану дій так ніхто і не пропонує.

 

Кожен намагається зіграти на болючих та популярних у населення темах заради підвищення свого рейтингу, своєї популярності і лояльності суспільства. Кожен вважає, що для підвищення пенсій достатньо просто змінити цифри у Бюджеті, але чомусь за це ніхто не береться. Сама ж проблема недостатнього забезпечення наших пенсіонерів набагато ширша, і вирішувати її необхідно не лише в розрізі «розміру мінімальної пенсії».

 

Збільшення пенсійних виплат та забезпечення високого рівня соціальних стандартів залежить від багатьох факторів. Це й загальний рівень доходів держави, і видатки, і міжнародний авторитет, і система розрахунків виплат, і робота пенсійного апарату… Тому і вирішувати цю проблему треба в комплексі, а не лише «іграми з цифрами».

 

Саме про пенсійне забезпечення будуть спілкуватись у студії «Доброго ранку, країно!». В гості до ведучого завітає директор Центру допомоги та соціального забезпечення пенсіонерів «ПЕНСІОН» Михайло Вулах. Не знаємо, як для всіх пенсіонерів, але самотнім та таким, що потребують догляду, ця розмова буде цікавою та корисною, адже під час неї ви отримаєте великий обсяг потрібної інформації та дізнаєтеся, що навіть у нинішній економічній ситуації пенсіонери можуть жити, ні в чому собі не відмовляючи.

 

Також нагадуємо, що під час програми працюватиме телефонна лінія, і ви зможете поставити свої запитання директору Центру ПЕНСІОН у прямому ефірі.

 

Дивіться програму «Доброго ранку, країно!» на телеканалі UA:Перший у п’ятницю о 9:00. А ще більше цікавих та корисних відео ви знайдете на нашому офіційному YouTube-каналі.


Версия для печати

Назад к списку