Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Що таке щаслива старість? Анонс

Поговоримо про щастя, і не тільки...

 

 

З роками людські потреби змінюються. У дитячому віці нам вистачало любові та турботи близьких, в юнацькому ми вже прагнули до першого заробітку та першого кохання, в середньому віці нас манило благополуччя родини і кар’єрний зріст. Бальзаківський вік – і тут вже хочеться стабільності, спокою, впевненості в завтрашньому дні і внуків. А що потрібно людям після виходу на заслужений відпочинок? Давайте розбиратися.

 

Найчастіше ми формуємо свої потреби, відштовхуючись від стану здоров’я, фінансового забезпечення, близького оточення та звичок. Усе це може змінюватись з плином часу, але в пенсійному віці кожне з цих понять починає займати більш сталу, фіксовану позицію. Хтось втратив зв’язок з близькими і залишився один, працював у молодості на важкій роботі – і колишнє здоров’я вже не повернути. Звик кожного ранку їсти на сніданок вівсянку – і ця звичка в пенсійному віці вже є незмінною…

 

Та не можна говорити, що усі пенсіонери мають однакові потреби. Усі ми різні люди і поняття «щастя» для кожного виражене різними словами та термінами. Адже є такі люди, яким замість великої кількості рідних у домі потрібна тиша та спокій. Є і такі, котрим не складно навіть у 70 років змінити свої звички. Ну а про приклади богатирського здоров’я на довгі роки ми не раз чули, а хтось і бачив.

 

Таким чином, щастя не можна для всіх виміряти якимись сталими величинами, необхідно для кожного шукати свої ідеальні параметри. Цим і займуться у студії передачі «Життя на пенсії з Центром «ПЕНСІОН» ведучий Михайло Вулах та його гості. Дивіться черговий випуск передачі у вівторок о 10:30 та у п’ятницю о 14:30 на телеканалі «1 Діловий».


Версия для печати

Назад к списку