Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Шість правил економії електроенергії

Продовжуючи тему попереднього посту, сьогодні Центр "Пенсіон" підготував для Вас шість простих правил економії електроенергії. Враховуючи останні події, це може стати Вам у нагоді, адже інфраструктура нашої країни наразі сильно пошкоджена і українців просять знизити, на скільки це можливо, використання електроприладів.
1. Ваш холодильник має стояти подалі від плити та радіаторів. Відстань від холодильника до стіни має становити не менше 5 см. Неправильно розташований холодильник споживає до 30% більше енергії.
2. Пральну машину завантажуйте на дозволений максимум. При частковому завантаженні споживається майже стільки ж енергії, як і при повному. Зверніть увагу на температуру прання, адже 90% енергії йде саме на нагрівання води.
3. В електрочайнику кип’ятіть лише необхідну кількість води. Також регулярно очищуйте його від накипу — це підвищить теплопровідність та зменшить споживання електроенергії.
4. Прасування розпочинайте з тих речей, які потребують нижчої температури, далі додавайте температуру та продовжуйте прасувати інші речі.
5. Налаштуйте бойлер на оптимальну температуру. Якщо вона зависока — це зайві витрати та додаткове навантаження на прилад. Не вимикайте бойлер із мережі, адже на підтримку температури витрачається менше енергії, ніж на нагрівання з нуля.
6. Під час приготування їжі на електроплиті користуйтеся посудом з кришкою. Страва приготується швидше, а електроенергії буде спожито менше. Вимикайте конфорку за кілька хвилин до кінця приготування. При нагоді замініть усі побутові прилади на економні з класом енергоефективності А, А+, А++ або А+++.
Також ми пропонуємо пенсіонерам нашу постійну послугу - довідку всі аптеки та тариф 25 грн на місяць для економії на зв’язку та ліках. Щоб дізнатися більше, телефонуйте на нашу гарячу лінію 0800 757 777.
Центр "Пенсіон" працює вже 15 років. Весь цей час ми прагнемо покращити якість життя пенсіонерів України. Ми пропонуємо Вам другу пенсію та допомогу по дому, тож якщо це актуально для Вас або Ваших знайомих - звертайтеся в наш Центр.
Віримо в перемогу! Слава Україні!

 


Версия для печати

Назад к списку