Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Соціальний працівник для підопічної - історія добра!

Війна триває вже більше місяця. Кожний співробітник Центру «Пенсіон» весь цей час продовжує власноруч надавати допомогу своїм підопічним. Найважчою справою наразі стало знайти соціального працівника для людини, котрій це вельми необхідно. Однак навіть із таким нелегким завданням співробітники Центру «Пенсіон» змогли впоратися.
Так, нашій підопічній Васильченко Марії Яковлівні 93 роки. Через війну в Україні вона залишилася без доглядальниці і якийсь час змушена була жити одна. Їй були необхідні продукти, засоби гігієни та багато чого іншого, що вона не могла придбати самотужки. Наші працівники оперативно відгукнулися на звернення Марії і вже за декілька днів змогли привезти дещо, що їй було необхідно. Та цього було замало, тож ми стали шукати для цієї чудової жінки помічницю. І згодом знайшли. Наразі Марія Яковлівна Васильченко забезпечена постійним доглядом, адже було можливим зробити так, щоб її нова доглядальниця жила прямо разом із нею.
Ця історія показує, що завжди можна допомогти людині, якщо докласти достатньо зусиль. І неважливо, якими будуть навколишні обставини. Ми маємо робити нашу роботу. Кожен із нас. Адже від цього залежить не тільки наше благополуччя, але і чиєсь життя.
Пам’ятайте, що разом ми непереможні!

                                                                 


Версия для печати

Назад к списку