Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Соціальний захист українських пенсіонерів. Анонс

Анонс чергового випуску програми від Центру "ПЕНСІОН"

 

 

У загальновизнаних нормах держава існує для того, щоб захищати своїх громадян і надавати їм безкоштовно різного виду послуги за ті податки, які вони сплачують. Так було в усі часи, якими б складними вони не були.

 

Але у наш час цей тезис почав поступово втрачати свою актуальність, адже чиновники, владна верхівка часто зловживає своїм становищем. Звідси і всі біди громадян, які через “відсутність фінансування” не можуть отримати свої соціальні гарантії. Але якщо молодь і люди середнього віку ще якось вміють захищати свої інтереси і домагатись у органів соціального захисту виконання своїх гарантій, то пенсіонери просто не вміють цього робити, адже звикли, що за часів СРСР вони мали усе, і безкоштовно.
 

Ще однією проблемою для пенсіонерів є сучасне законодавство, яке перенасичене термінами, і часто людина просто не може зрозуміти, на що вона має право, а на що ні. От і виходить, що пенсіонери, які намагаються щось з'ясувати, впираються у глуху стіну, побудовану корупцією і політикою.
 

Тому сьогодні питання соціального захисту актуальне, як ніколи, і повністю лежить на плечах пенсіонерів.
 

Щоб полегшити їм життя, ми у Центрі “ПЕНСІОН” розробили кілька програм для соціального захисту своїх підопічних. Але і це ще не всі переваги життя з Центром. Цікаво?Тоді дивіться програму “Життя на пенсії з Центром “ПЕНСІОН” щовівторка о 10.30 та щоп'ятниці о 14.30 на телеканалі «1 Діловий».


Версия для печати

Назад к списку