Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Спадковий договір – шанс на краще життя вже сьогодні!

Спадковий договір  - нова пропозиція від Центру ПЕНСІОН

 

 

В наших реаліях знайти надійну підтримку пенсіонеру досить складно. Особливо це стосується найбільш незахищених пенсіонерів – самотніх, яким немає кому підказати, дати гідну пораду. В таких випадках залишається сподіватись лише на власні сили та можливості. Але цих сил та можливостей не завжди вистачає, і з кожним роком їх, на жаль, все менше.

 

Ще одне важливе питання – юридична надійність. Обізнаність наших пенсіонерів у юридичних тонкощах залишає бажати кращого, а послуги адвоката людина з пенсією в 1500 грн точно собі дозволити не може. Як бути в такій ситуації?

 

Все більше людей с кожним роком розуміє, що Договір довічного утримання – це безпечний, надійний та безпрограшний варіант для пенсіонера отримати фінансову та фізичну допомогу. Але до підписання договору необхідно підходити з високим рівнем відповідальності, щоб дійсно отримати ту допомогу, яка необхідна. Однак головною перешкодою у процесі підписання Договору для пенсіонера залишається… страх. Страх залишитись без житла і без допомоги. І дарма, що Закон захищає права пенсіонерів, які підписують такий документ, все одно – страх віддавати власне житло у власність іншій людині, хай навіть вона не матиме права вчиняти будь-які дії з цим житлом, досить великий.

 

Аналіз усіх підписаних за 11 років роботи Центру "ПЕНСІОН" Договорів довічного утримання показав, що пенсіонерам можна і необхідно довіряти. Водночас ми прагнемо продемонструвати цю довіру, тому пропонуємо своїм потенційним підопічним новий тип Договору – Спадковий договір. За ним ви зможете отримати усі ті блага, які передбачені Законом України по Договору довічного утримання. Але до того ж ви залишаєтесь власником нерухомості і маєте право на усі можливі пільги від держави!

 

 

За досить нетривалий термін у нас вже є позитивний досвід надання допомоги за Спадковим договором, і це дійсно чудовий шанс для пенсіонера отримати допомогу без жодних ризиків.

 

Цікаво? Тоді звертайтеся за консультацією до Центру "ПЕНСІОН" за телефоном: (044) 288 21 98. Також слідкуйте за новинами на нашому сайті та офіційній сторінці у Facebook.

 

 


Версия для печати

Назад к списку