Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Свято на честь Міжнародного дня осіб поважного віку в Будинку вчених

Четвертого жовтня Центр "Пенсіон" влаштовував свято на честь Міжнародного дня осіб поважного віку в Будинку вчених.
Співробітники Центру запросили своїх підопічних, а також всіх охочих гарно провести час і послухати святковий концерт від Палацу Ветеранів. Нашою метою було організувати дозвілля та спілкування, розважити людей поважного віку, а також розповісти їм про варіанти допомоги від Центру "Пенсіон", які може отримати кожен пенсіонер прямо зараз.
Захід почався із зустрічі з Михайлом Миколайовичем Вулахом - директором Центру, який провів презентацію про діяльність Пенсіону та відповів на всі запитання. Також співали запрошені українські артисти - Тетяна Оленєва, Юрій Кобзаренко та Володимир Радченко. До того ж, ми запросили виступити двох співачок, що є підопічними нашого Центру - Емму Іллінічну Бурдинську та Людмилу Ігорівну Осіповську. Окрім цього, в нашу програму входила лотерея з подарунками та тепле спілкування.
Ми щиро сподіваємося, що запрошені гості, які відвідали захід, залишилися задоволеними. Ми віримо, що старалися та організовували свято не даремно. Якщо Вам або Вашим знайомим необхідна допомога, Ви завжди можете звернутися до нашого Центру і ми радо підберемо той вид допомоги, який підійде саме Вам!
Слава Україні!

                                                           

                                                           


Версия для печати

Назад к списку