Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Центр "ПЕНСІОН" і ремонт у підопічних. Звіт

Шановні читачі!

 

Наш Центр продовжує допомагати пмідопічним у вирішенні дрібних побутових питань. Цього тижня наші майстри відвідали більше двадцяти квартир, де були проведені роботи різної складності. Ось фотозвіти з деяких:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Георгій Л.: "Щиро дякую майстру Євгену за його золоті руки. Я б сам не зміг зробити такої роботи, адже після інсульту у мене погано працюють руки. А щойно у мене почали протікати труби, ваші дівчата одразу прислали Євгена для усунення протікання. Дякую за турботу та догляд!"

 

Елеонора Ч.: "Я хоть и хозяйка, но мужскую работу делать не умею. Потому пригласила мастера и он починил мне все краны в доме, поменял смесители. Очень благодарна Центру "ПЕНСИОН" за такую помощь, ведь одиноким людям часто просто не на кого расчитывать в плане ремонта. А связываться с ЖЕКами и себе дороже, и часто бесполезно."

 

Володимир К.: "На гроші, які я отримав після підписання ДПС, одразу придбав новий телевізор, диван, крісло-качалку, мікрохвильову піч та пральну машину. І якщо з усім цим впорався, то підключити пральну машину без спеціальних знань та вмінь не вийшло. Звернувся до "ПЕНСІОНУ", вже наступного дня у мене був майстер Олександр. Процес зайняв не так багато часу, і ось я вже можу прати речі самостійно. Дуже дякую!"


Версия для печати

Назад к списку