Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Центр «Пенсіон» продовжує свою активну роботу по всім містам України

На жаль, війна досі продовжується. Сьогодні вже 15 день... Однак ми не здаємося. Наша хоробра і сильна армія захищає нас, а ми – наших підопічних. Центр «Пенсіон» продовжує свою активну роботу по всім містам України. Наразі більшість пенсіонерів, за яких була взята відповідальність, під нашим контролем та опікою. Їм важко, нам важко також, але ми робимо все можливе, щоб допомогти не тільки їжею, ліками та грошима, але і морально.
Співробітники Центру «Пенсіон» кожного дня на зв’язку з підопічними. Ми приймаємо їхні прохання щодо закупівлі продуктів та лікарських препаратів і своїми силами та силами волонтерів доставляємо все необхідне пенсіонерам.
Та на жаль, ресурсів і людей катастрофічно не вистачає, тож якщо хтось із вас має змогу і бажання допомогти нам або порекомендувати того, хто хоче і зможе – телефонуйте або пишіть. Допомагати людям похилого віку – шляхетна справа, а тим паче у такий нелегкий для всіх нас час. Тільки тримаючись разом ми зможемо перемогти і повернути наше спокійне, щасливе, а головне - мирне життя.

                                                                                                  
                                                                 


Версия для печати

Назад к списку