Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Цілі і завдання Центру ПЕНСІОН!

Анонс ранкового шоу на UA-Перший

 

Осінь вже повноправно вступила у свої права. А разом з нею на поціновувачів цікавого та корисного ТВ-контенту настав час змін. Ні, ми все ще співпрацюємо з телеканалом UA-Перший в рамках висвітлення чесної та надійної допомоги нашим пенсіонерам. Але тепер кожен випуск ранкового шоу «Доброго ранку, Країно!» буде присвячений конкретній темі.

 

Що чекає на глядача цієї п’ятниці? Давайте розбиратися…

 

Різноманіттям у виборі способу, як отримати додаткову допомогу та підтримку, пенсіонери у нашій країні похвалитися не можуть. Нажаль, ментально люди якщо і готові допомагати, то виключно з якоїсь матеріальної для себе вигоди. Та хіба можна щось вимагати в обмін у людини, яка і сама ледь зводить кінці з кінцями? І якщо у пенсіонера не залишилось близьких йому людей, які можуть допомагати просто так, з родинних зв’язків, то допомоги чекати точно немає від кого. Тим більше, від держави!

 

 

В такий час на перший план виходять так звані «центри допомоги», які обіцяють або матеріальну, або фізичну допомогу в обмін на право успадкування власності на нерухомість у майбутньому. Але і тут не все так прекрасно, і не все так просто. В питанні прийняття такої допомоги необхідно бути дуже уважним та відповідальним. Ну і звичайно вивчити усе про майбутніх помічників, адже серед дійсно надійних та досвідчених організацій дуже багато аферистів.

 

У кожного такого центру є свої цілі та завдання. І от саме про наші цілі та завдання будемо спілкуватися у студії ранкового шоу «Доброго ранку, Країно!» у п’ятницю, 13 вересня о 9:00. Гість студії – директор Центру ПЕНСІОН Михайло Вулах.


Версия для печати

Назад к списку