Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Творчість на пенсії. Анонс

Обговорюємо тему дозвілля

 

 

Пенсійний вік передбачає безліч вільного часу. Як не прикро визнавати, багато пенсіонерів займається лише “виживанням”. Якщо є фінансова підтримка дітей чи пенсіонер має достойний рівень пенсії, тоді він може собі дозволити залишитися в професії лише у якості консультанта.

 

Всі по-різному використовують вільний час. Хтось поринає в читання книг, інші полюбляють їздити на дачу.  Багато пенсіонерів намагаються розвантажити дітей, займаючись вихованням онуків. Є ще один спосіб не сумувати на пенсії – це творчість.

 

Звісно, талант - це відносне поняття. Проте саме творчість допомагає багатьом повноцінно жити. Вона рятує від нудьги і дозволяє забувати про проблеми зі здоров’ям.

 

Серед підопічних Центру “ПЕНСІОН” є достатньо талановитих пенсіонерів. Серед них поети, музиканти, колишні актори. Хтось вміє добре вишивати, фотографувати, писати вірші, а чиясь квартира, мов музей образотворчого мистецтва - всюди власні картини.

 

Наприклад, на кожному нашому Клубі ми надаємо можливість підопічним продемонструвати свої таланти. Ми слухаємо пісні у їх виконанні, спостерігаємо за неймовірними танцювальними “па”, інколи навіть розвішуємо на стінах малюнки та вірші. Найбільш яскравий приклад - золотий голос «ПЕНСІОНу» Емма Бурдинська та Анатолій Синько, поет з великої літери!

 

А згадайте, скільки відомих творчих людей досягли успіху саме у пенсійному віці? Чи не найкращий це доказ того, що саме поважний вік найбільше підходить для втілення творчих задумів?

 

Пропонуємо усім подивитись черговий випуск нашої програми і вирішити самому: чи варто займатись творчістю на пенсії? А розібратись у цьому питанні Михайлу Вулаху допоможуть гості в студії. Дивіться передачу "Життя на пенсії з Центром "ПЕНСІОН" щовівторка о 10:30 та щоп'ятниці о 14:30 на телеканалі "1 Діловий".


Версия для печати

Назад к списку