Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

У студії UA:Перший знову говорили про пенсіонерів

Вже довгий час триває пенсійний марафон на телеканалі UA:Перший, під час якого проходить обговорення актуальних для українських пенсіонерів тем.  І як же без спекуляцій на пенсіонерах, найбільш незахищеній верстві населення?

 

Слід розуміти, що миттєво ніхто пенсії та зарплати підняти не зможе. Цей процес має бути обґрунтованим та безболісним для інших сфер життя країни. І ще довгий час триватиме зубожіння, поки економіка не вийде з кризи і не почне заробляти, а не витрачати. Тому поки що пенсіонерам доводиться розраховувати в більшій мірі на самих себе, на власні сили та здоров’я, на власні знання у сфері виживання. І тут на перший план виходить здоров’я…

 

Ті пенсіонери, які не відчувають суттєвих ускладнень з віком, ще можуть працювати і ні у чому собі не відмовляти. Та й сам факт роботи, постійного руху та значимості дуже важливий для будь-якої людини, іноді навіть більше за гроші. А у випадку чого – рідні допоможуть, яким увесь свій час віддав і поставив на ноги.

 

Та коли поруч нікого немає? Коли кожен день ти борешся не лише зі злиднями, а й з власним організмом? Коли останні гроші йдуть на оплату комунальних послуг? Як бути в такій ситуації? Жити то хочеться, і не просто жити, а отримувати від життя задоволення!

 

У студії ранкового шоу «Доброго ранку, країно!» ведучий разом з директором Центру допомоги та соціального захисту пенсіонерів «ПЕНСІОН» Михайлом Вулахом пробують знайти відповіді на усі вищеназвані запитання. Також під час прямого ефіру можна поставити запитання, працює гаряча лінія.

 

Дивіться програму «Доброго ранку, країно!» щоп’ятниці о 9.00 на каналі UA:Перший. А подивитись минулі випуски можна на офіційному YouTube-каналі Центру ПЕНСІОН.


Версия для печати

Назад к списку