Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Василь Підберезкін: «Щасливий презентувати свою творчість своїм друзям»

 

Ранок п'ятниці у Центрі «ПЕНСІОН» розпочався з дуже приємної несподіванки. До нас у гості завітав підопічний Центру, Василь Васильович Підберезкін. Ми завжди раді гостям, але цього разу зустріч видалась удвічі приємнішою.

 

Справа в тому, що Василь Васильович має хоббі – він пише та видає цікаві романи. От і цього разу автор прийшов до офісу Центру презентувати свій новий твір – роман «Ніч з Афродитою», який побачив світ буквально на днях.

 

За чашкою гарячого чаю те теплими розмовами Василь Васильович розповів про власне життя і творчість на пенсії:

 

 

- Мені завжди подобалось вигадувати щось цікаве, і відтворювати це на папері. А коли вийшов на пенсію, часу для творчості стало більше. От і зайнявся книжками. Це захоплення рятує мене від нудьги, дає наснагу жити і працювати.

 

- Чому звернулись до нашого Центру?

 

- Ситуація класична – потрібна булла допомога, а покластися ні на кого. Дуже вдячний Михайлу Вулаху та всім співробітникам «ПЕНСІОНу» за турботу. Усі домовленості виконуються вчасно і в повному обсязі. Чесно, у свій час я навіть не думав, що допомога може бути чесною.

 

- Кілька слів про вашу нову книгу…

 

-  Щасливий презентувати свою творчість своїм друзям з «ПЕНСІОНу». Ви перші, кому я дарую власні книжки. А от про них я говорити не хочу – нехай про них розповідають читачі, це буде більш чесно.

 

 

 


Версия для печати

Назад к списку