Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Врятоване життя

Центр "Пенсіон" допомагає пенсіонерам України по різному. За 16 років роботи бувало всяке, однак ми завжди знаходили способи, щоб долати труднощі і покращувати якість життя своїх підопічних.
Минулого тижня співробітникам Центру знову вдалося врятувати життя - цього разу семидесятирічної пенсіонерки з Черкас. Вона не відповідала на дзвінки, тож про це негайно повідомили керівникам Центру. Далі все відбувалося дуже швидко: наші співробітники знайшли ключі від квартири підопічної, поїхали до неї, відчинили двері і знайшли жінку на підлозі. Певно, їй стало погано і вона не змогла про це нікого повідомити. Працівники Центру "Пенсіон" негайно викликали швидку, підопічну доставили до лікарні і врятували її життя. Наразі вона в порядку.
Таких історій за роки роботи було немало. В цьому і полягає мета Центру "Пенсіон" - якщо Ви залишилися одні, якщо Вам немає кому допомогти, але самим справлятися важко - звертайтеся до нас. Якби пенсіонерка, яку ми врятували, не була нашою підопічною і ми б не наглядали за нею, вона могла б померти. Але ми не залишаємо своїх підопічних. Ми піклуємося про них, надаємо соціального працівника, виплачуємо другу пенсію, та інші необхідні послуги.


Версия для печати

Назад к списку