Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Як без зусиль заробляти гроші на пенсії та не втратити те, що вже маєш? Анонс

Анонс чергового випуску нашої програми

 

Що не кажи, а пенсійний вік чудовий. З’являється велика кількість вільного часу, який можна витратити на заняття улюбленими справами або на виховання онуків. Особливо цей час приємний, якщо в житті не відчуваєш браку уваги та грошей. Але якщо так склалось, що ти один, то вихід на пенсію означає залишитись без нічого та без нікого. Адже на улюблену роботу, яка довгі роки рятувала від почуття самотності, вже йти не потрібно.



Таким чином, перед самотнім пенсіонером постає запитання: чим заповнити свій вільний час? А якщо пенсія не велика, то і де взяти гроші на життя, а не лише на виживання? Ці питання іноді заводять у глухий кут, але якщо знайти на них відповідь – безбідна та цікава старість забезпечена!



До чого це ми? Особливостями пенсійного віку є наявність вільного часу і відсутність додаткового заробітку. В ідеалі ці дві особливості можна було б поєднати, але тут на перший план виходить стан здоров’я та зацікавленість у тобі суспільством. Не всім треба працівник поважного віку, навіть з колосальним досвідом. Все частіше роботодавці відмовляються від послуг людей пенсійного віку, віддаючи перевагу молодим спеціалістам. Тому пенсіонер змушений сидіти в чотирьох стінах, нікому не потрібний і без грошей.



Ця проблема не з’явилась вчора, багато років деякі активісти намагаються знайти для пенсіонерів підходящу їм зайнятість. В якийсь час це виходило, підприємства легкої промисловості раніше брали на віддалену роботу пенсіонерів, де ті займались збиранням розеток, комплектуванням товарів і т.д. Але з закриттям цих підприємств і приходом на наш ринок дешевої китайської продукції навіть така робота зникла. А самотніх пенсіонерів менше не стало…



Центр «ПЕНСІОН» також постійно намагається вирішити питання заробітку пенсіонерам. І це нам вдається. Вже багато років наші підопічні знаходять собі додатковий заробіток, який дозволяє не відмовляти собі у деяких життєвих приємностях, та ще й час вільний зайняти. Крім того, ми змогли мінімізувати ризики, з якими зіштовхується пенсіонер при пошуку підробітку. 



Саме на цю тему Михайло Вулах вирішив поспілкуватись зі своїми гостями у студії пограми «Життя на пенсії з Центром «ПЕНСІОН». Дивіться випуск щовівторка о 10:30 та щоп’ятниці о 14:30 на телеканалі «Перший Діловий».

 

 


Версия для печати

Назад к списку