Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Як пенсіонеру подолати труднощі з приватизацією майна

 

Анонс чергового випуску програми «Життя на пенсії з Центром «ПЕНСІОН»

 

 

Наш Центр продовжує обговорювати актуальні для пенсіонерів теми. Цього разу предметом нашої бесіди стали бюрократичні труднощі, які підстерігають літніх людей у процесі приватизації власного майна.



Взагалі, говорити про бюрократію в нашій країні можна у будь-якому ракурсі. Адже куди не піди, за яке б питання не взявся – всюди необхідна велика кількість довідок, всюди необхідно вистояти кілометрові черги, поспілкуватися з завжди невдоволеними працівниками. Усе це віднімає чимало сил та нервів, яких у літніх людей не так вже і багато. У певний момент часу вже починаєш задумуватись – а чи потрібно це все? Чи вартий той час і чи варті ті сили результату? Може, краще нічого не робити, залишитись вдома і сподіватись на краще? У Центрі «ПЕНСІОН» впевнені, що це не вихід…



Уся проблема в тому, що людина дуже часто не знає усіх нюансів цього процесу, живучи усіма стереотипами пострадянського простору. Але ж час не стоїть на місці, і система державного устрою вдосконалюється з кожним днем. Тому ті процеси, які раніше займали роки, тепер можна завершити за якихось кілька годин.



Насправді, процес приватизації власного майна може зайняти набагато менше часу і відібрати набагато менше сил, якщо до нього грамотно підготуватись. Процес підготовки – це пошук необхідної інформації та планування, що в майбутньому збереже і час, і нерви. 

Власне, саме про це наступний випуск передачі «Життя на пенсії з Центром «ПЕНСІОН», у якому Михайло Вулах разом з гостями розбереться у всіх тонкощах процесу приватизації майна в Україні. Дивіться програму на каналі Перший діловий щовівторка о 10:30 та щоп’ятниці о 14:30.

 

 


Версия для печати

Назад к списку