Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Юрист-ПЕНСІОН консультує!

Нова рубрика на сайті ПЕНСІОНу

 

 

Доскональне знання законів дозволяє людині не лише комфортно почувати себе, коли необхідний юридичний захист, а й отримувати від держави додаткові пільги та заохочення. У цивілізованому суспільстві грамотне використання пільг дозволяє суттєво заощаджувати кошти, і люди, особливо пенсійного віку, не цураються цим користуватись.

 

 

Центр “ПЕНСІОН” розпочинає консультувати своїх підопічних у важливих юридичних питаннях. Цього разу ми пропонуємо вам ознайомитись з найбільш важливими законами, які дозволяють пенсіонеру отримувати державну допомогу. На їх основі пенсіонер може отримати гарантовану державою допомогу!

 

 

Зустрічаємо нову рубрику у нас на сайті “Юрист-ПЕНСІОН консультує”. Хто вже знає - повторюємо, ну а хто вперше читає - майте на увазі!

 

 

Ст. 5 Закону України “Про соціальний захист дітей війни”

 

1. Право на 25-відсоткову знижку при платі за користування комунальними послугами (газом, електроенергією тощо) у межах середніх норм споживання за умови, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України;

 

 

«Пенсіон» використовує Ваші права для покращення якості Вашого життя!


Версия для печати

Назад к списку