Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

З нагоди Дня Перемоги. МИХАЙЛО ВУЛАХ В РУБРИЦІ "Я - КОРРЕСПОНДЕНТ"

Центр допомоги та соціального захисту пенсіонерів прийняв участь у святкуванні Дня Перемоги з Київською міською організацією інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій.

Свято Перемоги для нас усіх пов'язане з весною, народженням та розквітом нового життя. Напередодні урочистої події Центр допомоги та соціального захисту пенсіонерів «Пенсіон» прийняв участь у святкуванні Дня Перемоги з Київською міською організацією інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій. Відбулась поїздка до Пиляви, до музею-меморіалу, де ветерани могли згадати про воєнні роки. Присутні вшанували пам’ять загиблих  воїнів хвилиною мовчання, покладенням квітів до братських могил. Члени пошукових загонів підготували виставку військових артефактів, знайдених на місцях боїв Ясногородського плацдарму. Емоційним моментом у заході стало ознайомлення з експозицією військової техніки і зброї Другої світової війни. Після святкового концерту господарі частували усіх присутніх  армійською кашею.

Центр «Пенсіон» висловлює безмежну вдячність усім захисникам Вітчизни за  нездоланну мужність та незламність духу. Бажаємо ветеранам здоров'я та злагоди, добра і благополуччя!
 







































Посилання на оригінал : http://blogs.korrespondent.net/blog/events/3854633/
 


Версия для печати

Назад к списку