Гаряча телефонна лінія:
(044) 288 21 98
замовити дзвінок

Заміна вхідних дверей у підопічної Капітанюк Олени Григорівни

Минулого місяця у дружню родину Центру "Пенсіон" увійшла нова підопічна - Капітанюк Олена Григорівна. За умовами договору вона отримала велику разову виплату, щомісячну другу пенсію та оплату комунальних послуг. Також, "Пенсіон" допоміг підопічній замінити старі вхідні двері на нові. У Олени Григорівни двері були у жахливому стані та з поламаними замками. Натомість, співробітники "Пенсіону" підібрали жінці нові, броньовані двері і взяли на себе організацію їх заміни.
Володимир Анатолійович - майстер Центру "Пенсіон" - був присутній при встановленні дверей і контролював процес. В результаті підопічна залишилася задоволеною і була дуже вдячна нам. Процес заміни дверей та відгук підопічної Ви можете на власні очі побачити у відео нижче.
Саме тому, що мета "Пенсіону" - покращувати якість життя пенсіонерів України, ми і працюємо вже 16 років по 42 містам. Ваші слова подяки дуже важливі для нас і дають мотивацію для роботи та вдосконалення.
Тож якщо Вам або Вашим знайомим потрібна допомога - не зволікайте і звертайтеся до нашого Центру. Ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!


Версия для печати

Назад к списку